Det kan være svært at følge med i de nyeste trends inden for modetøj, da der konstant kommer nye kollektioner på gaden. Dog er der typisk nogle ting der hvert år, har fundet plads hos størstedelen af alle modehusene.

Der er typisk en gennemgående stil blandt alle modehusene, som resten af omverdenen så vælger at lade sig inspirerer af.

Pinstripe jakkesæt

En af de ting som er blevet rigtig moderne blandt nutidens mænd er pinstripe jakkesæt, hvilket også er blevet populært blandt kvinderne. Et pinstripe jakkesæt skriger af New York, og i sær Wall Street.

Det er hverdagsuniformen for mange mennesker der dagligt har sin gang på Wall Street og de omkringliggende gader. Det ses både blandt professionelle, men er også blevet mere og mere moderne blandt kvinder der bare går i byen eller til fest.

Der er kommet mange “afslappende” twists til et look, med Pinstripe jakkesæt.

Enkelt skulder kjole

I en lang årrække var det moderne med kjoler, som ikke havde nogle stropper. Det er dog fortid nu, hvor det er blevet utroligt populært at have kjoler, med en enkelt skulderstrop. Det ses både på de mere farverige og vildere fest- og gallakjoler, men i høj grad også på mere enkle og fine kjoler der bruges til erhverv og finere arrangementer.

Det er sexet, men stadig utroligt elegant med en enkelt strops kjole, som vil tiltrække den helt rigtige mængde opmærksomhed.

Boheme

Vi kan vidst ikke rigtigt undgå denne trend, hvilket i mange år har ligget og luret lige under overfladen. Nu er den endelig sprunget ud, og 70ernes tøj er tilbage i gadebilledet i det 21. århundrede.

Højtaljede bukser og leggings har aldrig været så populære nu siden 1970’erne – Der er dukket rigtig mange forskellige butikker der er begyndt, at forhandle Boheme tøj op, også shops dedikeret udelukkende til tøj inden for Boheme stilen.

Det er sjældent at man ser en trend, som får butikker til at åbne med udelukkende en tøj-trend, men det har Boheme-trenden altså formået.

Det kan være svært at spå om, hvilken ting der kommer på mode næste år og næste år igen. Dog er en ting sikkert, og det er at trends fra et årtier tilbage vender tilbage med et nyt twist. Vi ser det årligt at der bliver trukket inspiration i det gammeldags tøj og trends, hvilket er med til at skabe nogle helt nye og unikke stilarter, som vi ikke før har set.