Uanset hvor meget man gerne vil have at godt selskabstøj skulle være meget billigt, så er sandheden desværre bare en anden. Hvis man skal have noget godt selskabstøj til f.eks. et bryllup eller en anden stor begivenhed, ja så koster det altså, hvad det nu koster.

 

Tøj i høj kvalitet koster penge, men man får bare også meget mere for pengene. F.eks. som man kan det være dyrt at gå ud og anskaffe sig et jakkesæt, men fordelen ved det er så, at du kan bruge det i rigtig mange år fremover.

Et jakkesæt skal bare til rens i ny og næ, ellers hænger det bare og passer sig selv inde i skabet. Så selvom det kan være en dyr investering, så vil du udentvivl få brug for det flere år frem i tiden.

 

Brylluper er de dyreste

Der er ingen tvivl om, at der bliver brugt rigtig mange penge på tøj, hvis man skal til bryllup. Mange folk mener at det er det mindste, at man kan gøre over for brudeparret – nemlig gøre noget ud af sig selv, og møde velklædt op. Selvom der ikke er skrevet dresscode på invitationen, så er der typisk nogle uskrevne regler som er vigtige at møde op til.

 

Joggingbukser, sweatshirts, shorts og t-shirt er et no-go når det kommer til påklædning. Det kan være elegant tøj, og for mænd er jakkesæt den helt perfekte løsning til dette.

 

Til kvinder det typisk kjoler som er et hit til et bryllup – mange kvinder udnytter at de endelig har en mulighed for, at gøre lidt ekstra ud af sig selv. De har mulighed for at iføre sig en ekstra flot kjole, som man ikke vil kunne bruge til mange andre begivenheder.

 

Accessories er halvdelen af outfittet

Det er utroligt vigtigt, at du ikke glemmer accessories – de kan være med til at give dit selskabstøj et løft opad, hvis du bruger de rigtige accessories til.

 

Har man som kvinde en forholdsvis nedringet kjole på, så kan en lang og stor halskæde så rigtige flot ud på hals og bryst. Som mand er det klassiske valg til et jakkesæt eller andet selskabstøj typisk et flot og minimalistisk ur.

 

Et ur er et virkelig elegant accessory, som gennem de sidste par år er blevet ekstrem populære blandt den nye generation, hvilket har skabt mange nye urbrands. Der er derfor mange muligheder for, at anskaffe sig nogle billige kvalitetsure, som passer pefekt til selskabstøj.