Nu blev det tid til at et nyt beautysite slog dørerne op i Danmark. Navnet på siden får du snart – for vi skal først lige se på hvad det er der gør dette site ekstra spændende, sammenlignet med alle de mange andre shops der findes på nettet.

Hvad gør den her skønhedshjemmeside være speciel end alle de andre?

Det er simpelt nok faktisk: I stedet for at det er nødvendigt at se på flere sites kan man nøjes med blot at kigge på MnsBeauty.dk – her samler man nemlig alt, så du på den måde bare skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty har været så smarte at samle alle varer fra de allerstørste skønheds websites, såsom Billigvoks, Made4Men, NiceHair samt mange flere. Det betyder at du kan spare din tid, og kan finde alt som du skal bruge et sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige websites.

Kan man så købe hos MnsBeauty.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve beauty siderne som styrer den del. Det smarte som MnsBeauty står for er, at sammensætte alle de her ekstremt mange stykker tøj og beauty, så du på samme side kan se alle beautyprodukter og skønhedsprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte over til varen hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg læse mere om det her formidable beautysite?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty er nemlig også ekstremt aktive på social media så som Pinterest, Facebook og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil komme i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, komme med ris og ros eller lignende, så skal du blot gå hen på deres kontaktside. Her kan du sende en mail direkte til dem som har skabt siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!