Nu blev det endelig tid til at det nye mode website slog dørerne op i det danske land. Navnet på butikken får du snart – for først lige se på hvad der gør denne hjemmeside mere spændende, sammenlignet med de mange andre hjemmesider der eksisterer online.

Hvad gør det her mode website være mere speciel end de andre?

Det er simpelt nok faktisk: Frem for at skulle at se på alle de mange websites kan du nøjes med bare at kigge på ModeKup.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde kun skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes kan det fungere?

ModeKup.dk har været så snu at samle alle produkter fra de allerstørste mode websites, såsom Zalando, Stylepit, Boozt mm.. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler 1 sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige hjemmesider.

Kan man så købe hos ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige fashionsider som står bag den del. Det som ModeKup står for er, at få samlet alle de her helt ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle fashionvarer og mode. Du skal bare klikke på enten knapperne eller billederne, og så bliver du sendt direkte hen til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her fantastiske fashionsite?

Godt du spørger – for ModeKup er også yderst aktive på social media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil i kontakt med stifterne af hjemmesiden – hvordan gør man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, give ris og ros eller noget andet, så skal du blot gå til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en e-mail direkte til dem som står bag siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!