Er du også impulsiv, når du går til frisør? Det er helt sikkert tegn på, at du ikke bekymrer dig særlig meget om din frisure. Men det vil altså være en god ide, hvis du t­ænkte dig lidt om, overvejede din frisure og måske også Googlede dig frem til et par billeder, inden du tager forbi frisøren. Før du ved af det er du fuldkommen ligeglad.

At være ligeglad med din frisure er okay, men hvad bliver det næste? Pludselig sætter du ikke engang håret, når du tager på arbejder. Er dette et problem? Måske. Det er afhængig hvem, der spørger, og hvem der svarer.

I Danmark har vi ikke noget problem, som de har i USA, med at vil se godt ud. Instagram og andre sociale medier presser ungdommen.

Sådan finder du frisuren, du er stolt af

Søg på nettet. Prøv lidt af hvert. Gå gerne ud af din komfortzone, det er oftest ikke her, du finder frisuren, du er stolt af. Flere og flere laver videoer på Youtube af frisure. Det er enten frisøren eller bloggere, som vil vise deres resultat. Prøv at gå ind og søg på dem.

Du kan også have en idé om, hvad du kan lide. Hvis det er tilfældet, bør du få hjælp fra frisøren. Gennem tiden har de set tusindevis af nye frisure, og de er aldrig ens. Hvis du kan få hendes råd med, så vil det ikke være tosset. Specielt hvis det er BHair.dk, som er en fremragende frisør Ballerup.

Klassikeren. Det må være at kigge i bladene inde hos frisøren. Så gør du det i sidste øjeblik, hvilket vi fraråder dig til, men her gemmer sig måske mange.

… og husk nu!

Det gror ud igen. For mange år siden da jeg gik i 8. Klasse, der var min kammerat ved frisøren. Det vidste vi godt i klassen, at han var. Næste dag kom han i skole med hue på. Han gad ikke tage den af, hvilket kun gjorde det mere spændende. Var han blevet skaldet? Hvad gemte sig bag hans hue midt i oktober måned?

Åbenbart var det for kort. Det var faktisk ikke grimt, men det syntes min ven åbenbart. Så husk nu, at det gror ud igen. Flip ikke ud, som min kammerat gjorde da han var 13 år. ”Gratis voks??! Hvad skal jeg bruge det til, når jeg ikke har noget hår at sætte det med”. Tænk engang.