Mange mennesker skifter sjælden parfume, og bruger i en lang årrække den samme parfume stortset dagligt. Det er utroligt ærgerligt, da der er et kæmpe marked for forskellige dufte, som mange går glip af. En duft er med til at identificere hvem man er som person.
Man kan spore brugen af parfume til flere tusinde år før kristi fødsel, så det er altså ikke en tid der er blevet opfundet i nyere tid.

 

Alle kvinder har forskellige præferencer inden for parfume og, hvad der er deres yndlingsdumt. Nogle mennesker foretrækker en meget nedtonet duft, hvor andre godt kan lide en mere fremtrående duft.

Det er en del af ens personlighed og andre folks indtryk, hvilket parfume man bruger – Derfor kan man ved at skifte parfume sende nogle andre signaler, end man før har gjort til folk.

F.eks. anbefales det med en nedtonet, pudrede duft til jobsamtaler, og i erhverv hvor man har meget kundekontakt.

 

Pris og kvalitet hænger også sammen på parfume

Pris og kvalitet har helt klart også en sammenhæng, når det kommer til parfume. Selvom der findes rigtig mange gode og billige dufte, så er langt størstedelen af de bedste dufte i et lidt højere prislag.

 

De dyre parfumer er typisk heller ikke nogle, som man bruger til hverdag. Det er typisk til mere specielle lejligheder, hvor man også bruger lidt mere tid på at finde det helt rigtige tøj, og måske har en fin kjole på. Med andre ord så er de dyre parfumer typisk til fine begivenheder, hvor de lidt billigere parfumer typisk er til hverdags brug da der går mere til af det.

 

Fordele ved at skifte parfume jævnligt

Hvis man dagligt går med dne samme parfue hver evig eneste dag, så lægger man ikke selv mærke til at man har den på, og andre bliver også vant til duften af den.

Hvis du gerne selv vil kunne dufte den i løbet af dagen samt, at dem du omgås med dagligt og skal kunne. Så kan det anbefales at have et par forskellige parfumer, som du rotere i mellem.

 

På den måde får du en ny duft engang i mellem, hvilket både din, men også andres næser ikke er vant til. Den vil derfor virke meget bedre på dem, end hvis du bare bruger den samme parfume dagligt.